Wednesday, April 9, 2014

PROMOSI APRIL 2014

BISMILLAH

Sudah seminggu pun promosi April 2014 ni, baru nak update di web, pffffttt. Well, better late then never kan? Hihiihi. Ostematrix ni adalah kapsul kalsium yang sebenarnya #lebihdaripadakalsium. Haaa apa yang lebihnya tu cik kak? Mai nak habaq, mai rapat-rapat, dengaq biaq padat, hohoho..

Ostematrix ni #lebihdaripadakalsium sebab ia mengandungi: 

1. Kalsium - sumber semulajadi dan mudah diserap
2. Magnesium - Bantu mengasimilasikan kalsium ke dlm tulang dan menguatkannya
3. Vit D - Merangsangkan penyerapan kalsium
4. Boron - Bantu metabolisme tulang
5. Mangan, tembaga dan zink - Aktifkan enzim yg bantu pembinaan kepadatan tulang.

So, kalau sebut kalsium ni mesti sangat rapat dengan wanita kan? Apesal ek? Mai nak habaq lagi mai! Sebab wanita mengalami pengurangan kalsium yang signifikan (Ha kan dah keluar perkataan boombastik, lol!), apabila wanita haid, mengandung dan menyusukan bayi. Jangan hairan kalau baru 20 an tapi korang  dan yang tersayang mengalami mslh berikut??

OSTEOPOROSIS
💆MIGRAIN
TULANG RETAK
KEKEJANGAN dan KEBAS-KEBAS
BENGKAK AIR dan SARAF
DEPRESI
TEKANAN DARAH dan DENYUTAN JANTUNG TDK SEIMBANG
MSLH DETOX
SIMPTOM PMS
GASTRIK
 SUSAH TIDUR ATAU INSOMNIA


Itu semua simptom kekurangan KALSIUM. Sayangi diri anda yang sangat berharga buat keluarga, dapatkan sumber kalsium daripada makanan dan daripada Ostematrix, inshaallah :)

Kawan-kawan nak Ostematrix, boleh hubungi saya atau rangkaian rakan bisnes saya di ruangan WAKIL SHAKLEE ANDA. Sekian terima kasih :)

COD Sg. Buloh/Kepong/Shah Alam/Subang
Post ke seluruh MAlaysia

Zahra
0139944328

Tuesday, April 8, 2014

Postage day 7.04.2014

Alhamdulillah postage untuk hari ini. Kesian si kecik, letih ke sana sini, tertidur dalam kereta. Kadang-kadang rasa macam dia banyak bermain dalam kereta berbanding di rumah. Alahai nasib badan! Hehe.

Macam biasa ke HQ, pick up barang then ke Shah Alam post dan COD barang. Yang bestnya masa tengah makan ABC special di seksyen 2, mak cik yang jual tu tanya kerja apa. Saya jawab saya kerja di rumah je mak cik, buat bisnes. Teruja mak cik tu, terus tanya itu ini dan akhirnya mak cik tu sgt berminat dengan Shaklee. Saya beri nombor telefon saya kalau-kalau mak cik tu nk tanya info lanjut sb kad nama tinggal di rumah, heh!

Sampai rumah dah malam, pengsan terus. Terjaga tengah malam tengok handset penuh notification, rasa nk pengsan balik! Hahaha. Ni la hidup kerja sendiri, tapi sangat enjoy tau, alhamdulillah.
Kawan-kawan ada yang nak buat bisnes di rumah juga? Dengan modal hanya RM65. Boleh hubungi saya ya? ;-)

Zahra
0139944328

Our Long Journey

Daisypath Anniversary tickers

ShareThis

Need He